Search

SVE ZA VAŠ POSAO NA
JEDNOM MJESTU!

Genesis grupa d.o.o. osnovana je 2004. godine kao mala obiteljska tvrtka. Kontinuiranim praćenjem inovacija i potreba tržišta kao i svakodnevnim ulaganjem u zaposlenike i opremu i nove tehnologije, tvrtka je postala nezaobilazan partner na tržištu kojeg odlikuju visokokvalitetna servisna usluga te pronalaženje najboljeg rješenja za potrebe klijenata.

NAŠA PRIČA

NAŠI BRENDOVI

Renomirani brandovi s kojima surađujemo prepoznali su nas kao partnera u svom poslovanju. Zastupstva koja imamo na Atlas Copco i Husqvarana proizvode čine samo dio našeg asortimana. Ponosni smo što nas velikani industrije cijene i s njima gradimo odnos povjerenja koji omogućava našim kupcima i ostalim partnerima pristup najkvalitetnijim strojevima i opremi.

Nasi brendovi
Projekti

PROJEKTI

U posljednja dva desetljeća dio smo najvažnijih infrastrukturnih projekata u Republici Hrvatskoj. Primjenom modernih tehnologija i unaprjeđivanjem procesa radimo na projektima koji poboljšavaju život naših građana. Pročitajte više o najvažnijim projektima na kojima smo sudjelovali i saznajte kako kreiramo individualna rješenja.

NAŠI PLANOVI

Vjerujemo kako kvalitetni strojevi, alati i dodatna oprema čine razliku. Osim što svojim tehnološkim rješenjima omogućavamo realizaciju velikih projekata, podržavamo sve one koji žele sudjelovati u poboljšanju svoje zajednice. Kroz edukativne inicijative prenosimo vlastiti know how na mlade tvrtke, pružamo im servisnu podršku i podržavamo ih na svakom koraku njihovog industrijskog puta.

Nasi planovi