HUSQVARNA KRUNSKE BUŠILICE – IZRAĐENE DA NADMAŠE VAŠA OČEKIVANJA

Za poduzetnike koji traže iznimno izdržljive krunske bušilice vrhunskih performansi, Husqvarna predstavlja modele DM 400 i DM 430 – monofazne električne krunske bušilice od 3,2 kW, koje kombiniraju tipičnu Husqvarna upotrebljivost i novu razinu snage. One su također prve Husqvarnine krunske bušilice opremljene ugrađenim povezivanjem  – Embedded Connectivity.

Možete razlikovati nove DM 400 / DM 430 modele od ranijih modela Husqvarna krunskih bušilica samo gledajući vanjski izgled. Izdržljivo, u cijelosti aluminijsko kućište, daje osjećaj čvrstoće, dok ga kompaktan dizajn čini upotrebljivim čak i pri bušenju u uskim prostorima. “Novi DM 400 / DM 430 dizajnirani su za grubo rukovanje i teške poslove bušenja”, kaže Håkan Pinzani, globalni manager za dizajn proizvoda za sustave krunskih bušilica u Husqvarni. “Ali, jesu također vrlo jednostavne za rukovanje u svim mogućim uvjetima bušenja na koje pomislite. Uistinu pouzdani radni strojevi napravljeni da vas čine ponosnim na odrađeni posao”, objašnjava.

Opremljene za korištenje pri najzahtjevnijim poslovima bušenja

Prepoznat ćete tipične značajke Husqvarne kao što je LED indikator opterećenja i gumb SmartStart (pola brzine),i naravno brzo povezivanje s novim Husqvarna stalkom za krunske bušilice DS 500, koji je dizajniran da savršeno pristaje uz DM 400 / DM 430 krunske bušilice. Mjenjač s tri brzine pojednostavljuje podešavanje broja okretaja u minuti ovisno o promjeru bušenja, od 55 do 350 mm za DM 400, a 100 do 450 mm za DM 430.

HC410 0254 1

Izrađene za teške poslove

Unutar kućišta, zrakom hlađeni električni motor za teške uvjete rada izrađen je prema provjerenom dizajnu, koji dokazano  podnosi visoka opterećenja bez pregrijavanja. Dugotrajne karbonske četkice lako je pregledati i zamijeniti. Za zaštitu motora i mjenjač u slučaju da se svrdlo zaglavi, Husqvarna DM 400 /DM 430 opremljeni su s dva neovisna sustava – mehanička tarna spojka i Husqvarna Elgard™ elektronička zaštita motora od preopterećenja.

HC410 0264 1
Novi DM 400/DM 430 je savršen spoj s novim stalkom za bušenje DS 500  i Z-Edge krunom.
Slika 1 1

Husqvarna je svjesna izazova koje morate savladati za dovršetak posla. Od montaže krunske bušilice na teško dostupnim mjestima do zbrinjavanja mulja, te čišćenja i uređivanja radnog mjesta.

Cilj nam je uštedjeti vam vrijeme i energiju te povećati vam učinkovitost. Zato se Husqvarna krunske bušilice za beton lako sastavljaju, odlikuju vrhunskim omjerom snage i težine te omogućuju savladavanje više različitih zadataka, a uz to su svestrane i lako upravljive. Najveća nam je nagrada povratna informacija kupaca da im je nova krunska bušilica tvrtke Husqvarna pomogla povećati radnu učinkovitost i smanjila trajanje pripreme pa mogu preuzimati druge poslove i ostvariti veću dobit.

NAŠI NAJPRODAVANIJI PROIZVODI: