Husqvarna ručna rezačica K770

Husqvarna K 770 je moćan i svestran rezač sa značajkama koje ga čine jednim od najboljih na tržištu. Opremljen poluautomatskim sustavom SmartTension ™ koji omogućuje optimalan prijenos snage, minimalnu potrošnju i maksimalni vijek trajanja. Mala težina, izuzetan omjer snage i težine, pouzdan start i iznimno niske vibracije znače manje naprezanja i maksimalnu produktivnost. Pogodno za radove na cesti i lako se reže na ravnoj ili zakrivljenoj stazi te blizu pločnika kada se koristi s KV7 kolicima.

k770 1
  • Jednostavno i optimalno zatezanje remena – poluautomatsko pametno zatezanje umanjuje rizik od podnaponskog i prekomjernog zatezanja
  • Lagan, kompaktan i moćan stroj s vrhunskim omjerom snage i težine.
  • Robusna ručka za rezanje – novo dizajnirano kućište od lijevanog magnezija ima spoj s tri vijka za pričvršćivanje glave za rezanje, što omogućuje veću torzijsku krutost u odnosu na prethodno rješenje s dva vijka.
  • Dugi servisni intervali – snažni Poly-V remen u kombinaciji s našim pokretačem DuraStarter ™ koji nije potrebno održavati održava i učinkovitim sustavom filtra Active Air Filtration ™ osigurava duge servisne intervale.

NAŠI NAJPRODAVANIJI PROIZVODI: